Indhold
Marianne E. Poulsen
Min egen kunstart
Billederne er klippet ud af forskellige tidsskrifter, blade, plakater m.m. og er sat sammen på en anden måde, bagefter har jeg med en fin farveblyant i rette farver, retuseret klippekanterne, så det fremstår som et reelt billede.
Ved at klikke på billederne kan de ses i større størrelse.

Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen. Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen. Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen. Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen. Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen. Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen.
Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen. Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen. Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen. Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen. Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen.
Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen. Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen.
Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen.

Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen. Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen. Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen. Klik på billedet for at få det i større udgave. Marianne Poulsen.